Pozrite si film Tvojazem a vyhrajte!

Pozrite si film Tvojazem a vyhrajte!

Riki je obyčajný chalan, ako hociktoré dnešné dieťa. Keď sa spolu s mamou presťahuje na nudné a rozostavané sídlisko, začnú sa diať čudné veci. Volanie o pomoc ho dostane do Tvojazeme, kde sa spoločne s kamarátmi Emou a opicou Tidlingom vydá na cestu záchrany. Tí z vás, ktorí už nový animovaný film Tvojazem videli, viete o čom hovoríme. A tým, ktorí v kine ešte neboli, ho vrelo odporúčame. Nielen preto, že naozaj stojí zato, ale aj preto, že vám za to pošleme zaujímavé darčeky.

Napíšte nám na e-mailovú adresu junior@rtvs.sk, čo sa vám na filme najviac páčilo. Alebo nám pošlite svoje postrehy na náš facebook. Ak radi posielate ozajstné listy, naša adresa je: RTVS - Rádio Junior, Mýtna 1, 817 55 Bratislava. Potešíme sa aj peknej kresbičke. Najzaujímavejšie príspevky odmeníme darčekmi, ktoré vidíte na fotkách. Čaká na vás kniha, peračník, odznak, nálepky a iné drobnosti, ktoré vám budú film Tvojazem pripomínať.

Slovenská dobrodružná rozprávka Tvojazem poteší určite aj vašich rodičov, tak si neváhajte urobiť rodinný zážitok v kine. Film sa rodil niekoľko rokov, pracovalo na ňom veĺa ľudí a my sa o to viac tešíme, že si ho už spolu s vami môžeme pozrieť. O jeho réžiu sa postaral Peter Budinský.

Vyžrebovaným šťastlivcom pošleme niečo z tohto darčekového balíčka:

kniha.jpg


peracnik.jpg

nalepky.jpg

darceky.jpg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame