Príďte na Zázračný oriešok za Breptíkom!

Príďte na Zázračný oriešok za Breptíkom!

Čo budete robiť v piatok? Máme pre vás super tip, najmä ak ste z Piešťan a okolia. Naša Rózka si spoločne s Breptíkom už od začiatku týždňa vychutnáva atmosféru festivalu rozhlasových rozprávok "Zázračný oriešok". Naberá sily na piatkové nahrávanie relácie pre Junior, keďže, ako isto viete, s našim maskotom to nie je med lízať, lebo večne robí nejakú šarapatu. Najnovšie dokonca skryl mikrofóny, ktorými majú malých poslucháčov privítať. Ale pekne poporiadku.

V piatok 20. mája o 11:00 hod vás v Mestskej knižnici na Školskej ulici v Piešťanoch Rozália Vlasková a Breptík netrpezlivo čakajú na verejnej nahrávke relácie "Čo by bolo, keby... sme žili v rozprávke?" Neváhajte a príďte, veď čo by to bola za verejná nahrávka bez verejnosti, teda bez vás?

Okrem živého škriatka Breptíka stretnete aj spisovateľa Jána Uličianskeho a zaspievate si s hudobníkom Mirom Jilom. Rozprávkový kvíz preverí vaše rozprávkové vedomosti a možno spoločne vytvoríte aj celkom novú rozprávku! Tak príďte, Breptík sa vás už nevie dočkať!

rozz.jpg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame