Junior navštívia vlčica Luna a strýco Rafael!

Junior navštívia vlčica Luna a strýco Rafael!

Rádio Junior má 13 rokov! Narodilo sa 2. septembra 2010 a stále rastie. Preto oslavujeme tieto narodeniny spolu s vami unikátnym darčekom. Od septembra až do konca roka 2023 vám v našom vysielaní ponúkneme sedem nových knižiek, ktoré sme pre vás spracovali ako Čítania na pokračovanie. Skvelé diela od slovenských autorov vám prečítajú Boris Farkaš, Michal Rovňák a Daniela Šencová.

V novembri teda pokračujú naše Narodeniny na pokračovanie ďalšími dvomi čítaniami. Jedna z premiér bude z knihy Zuzany Štelbaskej, ktorá sa volá Záchranná stanica: Vlčica Luna! Stretnete sa s rodinou ľudskou i vlčou. Tej vlčej sa stratí jedno mláďa a tá ľudská sa vyberie na dobrodružnú výpravu. Najväčšie dobrodružstvá však čakajú malú vlčicu! Aké to bude, to vám už prečíta Daniela Šencová.

Začíname prvou časťou 8. 11. 2023.

Narodeniny_RJ_online_postig.jpg

A tá druhá kniha? Náš hrdina hrá v dedinskej dychovke na hornu, čo je veľká pocta! Jasné, hovoríme o titule Prázdniny so strýcom Rafaelom od Vincenta Šikulu. Zoberieme vás na prechádzky po malej dedinke, v ktorej nebude núdza o malé ani veľké dobrodružstvá. Príbehy na pokračovanie vám bude čítať Michal Rovňák.

Prvú časť nájdete v našom vysielaní od 9. 11. 2023.

Počúvajte čítania z kníh Záchranná stanica: Vlčica Luna a Prázdniny so strýcom Rafelom od 8. novembra a oslavujte s nami až do konca roka! Už onedlho pribudnú čítania z ďalších dvoch skvelých knižiek.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame