Nezmeškajte nové čítania zo skvelých knižiek!

Nezmeškajte nové čítania zo skvelých knižiek!
Rádio Junior má 13 rokov! Narodilo sa 2. septembra 2010 a stále rastie. Preto oslavujeme tieto narodeniny spolu s vami unikátnym darčekom. Od septembra až do decembra vám v našom vysielaní ponúkneme sedem nových knižiek, ktoré sme pre vás spracovali ako Čítania na pokračovanie. Skvelé diela od slovenských autorov vám prečítajú Boris Farkaš, Michal Rovňák a Daniela Šencová.

V októbri pokračujú naše narodeniny na pokračovanie ďalšími dvomi čítaniami. Po knihe Experiment so Sofiou, s ktorou sme sa už rozlúčili, nastúpil do vysielania titul Tajomstvá ôsmich planét. Knižku o našej krásnej galaxii napísal Dušan D. Fabian. Začína sa cestou  jednej bádateľky – kométky, ktorá sa vyberie na svoju pravidelnú cestu za Slnkom. Cestou navštívi všetkých osem planét slnečnej sústavy, aby o nich čo najviac zistila. Z knihy vám bude čítať Michal Rovňák.

tajomstva.jpg 

V poradí tretím novým počinom je čítanie z knižky Zuzany Štelbaskej Zornička. Jej príbeh vám vyrozpráva Daniela Šencová. Keďže je určený našim najmenším poslucháčom a poslucháčkam, aj hlavná hrdinka je maličká, ešte ani nechodí do škôlky. Zato je veľmi často a rada v záhrade, pretože tam sa stále čosi deje. Aspoň v prvej časti. Natŕčajte uši, čo všetko ju ešte čaká.

zornička.jpg

Počívajte Tajomstvá ôsmich planét a Zorničku od 11. októbra do 7. novembra a oslavujte s nami až do konca roka! Už onedlho pribudnú čítania z ďalších štyroch skvelých knižiek.






Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame