Čo by bolo, keby... sme ordinovali pre zvieratá?

Čo by bolo, keby... sme ordinovali pre zvieratá?

  Návšteva lekára, ktorého pacientmi nie sú ľudia

Program pre všetky zvedavé deti a ich malých aj veľkých kamarátov, Čo by bolo, keby..., sa tentokrát premení na ambulanciu. Nebude to ambulancia zubárska, ušno-krčná a ani logopedická. Naša redaktorka Rozália Vlasková si totiž povedala, že zistí, Čo bolo, keby... sme ordinovali pre zvieratá? Navštívila veterinárnu ambulanciu zverolekára Andreja Bartu v Mlynskej doline, pretože toto miesto je špeciálne v tom, že ordinuje nielen pre domácich miláčikov, ale aj pre voľne žijúce zvieratá a zvieratá z blízkej zoologickej záhrady. Ako sa ošetruje lev, čo trápi žirafu, aký je rozdiel medzi ľudskými a zvieracími pacientmi a ešte omnoho viac, sa dozviete, ak si program vypočujete.

zoo Bratislava - Andrej Barta - operacia vlka vyrez.jpg

Co by bolo, keby sme ordinovali pre zvierata - neskratene, web Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Do programu Čo by bolo, keby... sme ordinovali pre zvieratá? sa nezmestila jedna veľmi zaujímavá reportáž. Keď naša redaktorka Rozália Vlasková odchádzala z ambulancie doktora Bartu, vo dverách sa objavil Rudolf Jureček zo Štátnej ochrany prírody SR s obrovskou krabicou v náručí. Čo v nej bolo a čo sa začalo odohrávať, sa dozviete v nasledujúcej reportáži.

reportaz o vyrovi Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Barta, Jurecek a vyr mensi.jpg


Foto: Zoo Bratislava, Rozália Vlasková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame