Rozprávkový žúr Rádia Junior

Rozprávkový žúr Rádia Junior

  Piate narodeniny oslávime rozprávkovo!

Všetkých priaznivcov rozprávok a Rádia Junior pozývame na veľký Rozprávkový žúr Rádia Junior. Čakáme vás 9. septembra v Štúdiu 5  od 16:00.

A-funny-illustration-by-Peter-de-Seve-of-a-fairy-tale-feast mensia.jpg

Prečo rozprávkový? Ako prvý vám to vysvetlí Róbert Roth pri živom čítaní legendárnych Opíc z našej police. Róbert sa osvedčil už v rovnomennom rozhlasovom seriáli, preto sme ho zavolali prečítať vám z knižky Kristy Bendovej aj naživo. Že sú rozprávky skvelé a oplatí sa ich poznať sa potom presvedčíte v súťažnom rozprávkovom kvíze.

Čaro rozhlasovej rozprávky si naplno vychutnáme pri počúvaní rozprávkovej hry Kam odlieta kolotoč na zimu. Rozhlasová terasa sa na chvíľu premení na lunapark, ktorý si celý vymyslel autor hry spisovateľ Radek Bachratý. Aj on prijal pozvanie na náš rozprávkový žúr. Ak pri počúvaní rozprávok radi kreslíte, na rozhlasovej terase budete môcť kresliť s ilustrátorkou Tinou Minorovou.

Na dobrom žúre nesmie chýbať hudba. Ani u nás nebude. Na záver vystúpi hudobno - herecké zoskupenie Sisy Michalidesovej Veľkí herci spievajú malým deťom. A určite prídu so svojimi klaunami.

Príďte aj vy osláviť naše narodeniny a rozprávku. Príďte v rozprávkovom kostýme z vášho obľúbeného príbehu alebo si prineste nejaký rozprávkový predmet, či doplnok. Ako napísal Daniel Hevier: "Svet zachránia rozprávky".

Tešíme sa na vás!

rozpravkovy zur plagat mensi.jpg

Ilustrácia: Peter de Seve

Galéria

rozpravkovy zur plagat mensi.jpg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame