Mimi a Líza sa vracajú v knihe i vo filme

Mimi a Líza sa vracajú v knihe i vo filme

Aj vy ste si obľúbili rozprávky Mimi a Líza? Dve nerozlučné kamarátky sú späť! A to rovno na filmovom plátne! Svoj takmer polhodinový film nazvali ZÁHADA VIANOČNÉHO SVETLA a vidieť ho môžete v kinách už od 22. novembra v špeciálnom Vianočnom pásme Mimi a Líza. RTVS dokonca novú rozprávku zaradila do svojho programu počas Vianočných sviatkov, uvidíme ju presne deň pred Vianocami. Svet plný fantázie a zábavy môžete zažiť i vďaka rovnomennej knižke, ktorá bude po prvý raz bude uvedená už túto nedeľu 11. novembra na knižnom veľtrhu Bibliotéka v Bratislave.

Mimi a Líza pozažívali už množstvo zábavy v tajomstvách fantazijných svetov. Tentoraz ich čaká čosi nezvyčajné. Budú cestovať v čase. Podľa slov režisérky Kataríny Kerekesovej je príbeh vďaka vianočnému obdobiu ešte zázračnejší. Vianoce sú sviatky ozdobené obrovským množstvom svetiel, no hrdinky sa odzrazu ocitnú v tme. To je pre ne výzva, veď ich stromček predsa musí byť žiarivý!

Zdá sa, že vás v kinách čaká naozajsný zážitok, na rozdiel od seriálu je totiž vo filme omnoho výraznejšia hudba. Nahrával ju Symfonický orchester Slovenského rozhlasu spolu s Detským a dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu. Piesne spieva Ela Tolstová, líderky formácie Tolstoys, takže sa určite máme na čo tešiť!

mimi a liza.jpg

Text a ilustrácia: tlačová správa

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame